Na poslechy jedině s akreditací! Zajistěte si své místo na festivalu

20. září 2021

Nenechte si ujít to nejlepší z rozhlasových dokumentů, dramat, reportáží a multimediálních projektů, které zazní na Prix Bohemia Radio 2021. Letošní ročník mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby se uskuteční v Olomouci od 18. do 21. října. Čtyři dny nabité poslechem, debat, divadelních představení a workshopů si můžete užít do sytosti, stačí se jen zdarma akreditovat.

Rozhlasové dokumenty, dramata, reportáže a multimediální projekty, které budou bojovat o ceny Prix Bohemia Radio, si můžete vychutnat jedině s akreditační festivalovou kartou. Právě ta vám otevře dveře do světa nejrůznějších zvuků a žánrů, ke kterým si prostřednictvím vlastní fantazie přiřadíte obraz.

Jak se akreditovat?

Prvně vyplňte jednoduchý akreditační formulář. Po svém příjezdu na festival pak v Akreditačním centru předložte potvrzení s QR kódem, které vám po vyplnění formuláře dorazilo na e-mail. Kromě detailnějších informací o festivalu obdržíte akreditační kartu se speciální festivalovou taškou. S akreditací se pak můžete ihned vydat na festivalový poslech. Akreditace na Prix Bohemia Radio je zcela zdarma.

Jaká je otevírací doba Akreditačního centra? Kde najdu všechna festivalová místa? Na tyto a mnohé další otázky najdete odpověď v praktických informacích.

autor: nwe
Spustit audio